Hvit sjokolademousse

  • 23.06.2013 kl.22:33 i Blogg

 


Dere trenger:

♥ 200 g hvit kokesjokolade

♥ 2 egg

♥ 1 gelatinplate

♥ 2 dl kremfløte

♥ Jeg anbefaler også noen frosne bær som en kontrast til den fyldige, søte smaken. 

 

Denne oppskriften er nok til i hvert fall 6 rimelig store dessertporsjoner. 

 Slik gjør du:

Knus eggene i en kjele og setter platen på 1 (den svakeste styrken). Pisk den tykk, varm og luftig (tar 5-10 min.)

 

Imens kan du smelte sjokoladen, enten i vannbad eller på svakeste styrke på platen.



Legg også gelatinplaten i kaldt vann i 7 minutter.



Pisk krem av fløten.



Bland gelatinen i eggmassen og tilsutt sjokoladen og kremen (i eggmassen).



Fordel i porsjonsskåler og sett i kjøleskapet i minimum 3-4 timer.



Dryss litt frosnebær over så blir det perfekt!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 19 år. Elsker å lage mat! Her finner dere oppskriftene mine. Les også bloggen min: thalesunniva.blogg.no bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av






hits