Seibiff med stekt løk og hvitløkspotetstappe

  • 19.06.2013 kl.20:07 i Blogg

Seibiff med stekt løk og hvitløkspotetstappe, du trenger:

♥ Seifilleter

♥ 1 løk (eller mer etter hvor mange personer retten lages til)

♥ Margarin

♥ Salt, pepper, annet krydder (som for ekesempel sitronpepper)

♥ Poteter (etter som hvor mange som spises av hver person, ta gjerne litt ekstra når det skal være i stappe)

♥ Melk

♥ Hvitløksfedd (etter smak)

 

Slik gjør du:

Stek seifilletene i ovnen ved å ha litt smør og krydder på litt aliminiumsfolie og pakk fisken inn i foliet.

Det hele stekes på 200 grader til fisken er myk og varm.

Kutt løken opp i sirkler og stek dem brune.




Potetmosen lages ved å koke opp potetene. Når potetene er blitt myke skal de moses godt, så tilsetter du 1-2 ss smør (se an hvor mange poteter du har) og melk til du får ønsket konsistens. Ikke ta så mye av gangen. Ha i finhakket hvitløk, salt og pepper. 


Ta gjerne og riv en gulrot og ha ved siden av.


Smørdampet fisk med godt tilbehør er noe av det beste som finnes, så dette må prøves!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 19 år. Elsker å lage mat! Her finner dere oppskriftene mine. Les også bloggen min: thalesunniva.blogg.no bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av






hits