Vårruller

  • 19.06.2013 kl.14:44 i Blogg

Dette er oppskriften på verdens beste vårruller! Jeg anbefaler å bruke en frityrkoker til dette, ettersom at det er minst risikofylt, men det går også an å ha det i ovnen eller i olje i en wokpanne/kjele.

Vårruller med kylling, dette trenger du (30 vårruller):


♥ 3 kyllingfilleter

♥ En pakke eggnudler

♥ En boks mais

♥ En pakke folio papir (fås kjøpt på asiatiske innvandrerbutikker, jeg fant det også på meny)

♥ Fersk ingefær (eventuelt krydder)

♥ En boks bønnespirer

♥ 2-3 gulerøtter

♥ En purre

♥ Et kålhode

♥ Soyasaus

♥ En stor flaske med frityr olje (med mindre du skal steke i ovnen)

 

Slik gjør du:

Stek kyllingen, viktig at du skjæret det opp i veldig små biter (som på bildet under):

 

Hakk purren og kålet i små biter. Varm kålen, purren, mais, bønnespirer, revne gulrøtter og litt soyasaus sammen med den ferdigstekte kyllingen. Kok nudlene for seg selv, og ha det også oppi. Ha alt sammen i en bolle og ha i litt revet ingefær i tillegg til mer soyasaus og eventuelt annet krydder.

Så må man rulle vårruller! Slik gjør du:

 

1. Legg papiret som en firkant på skrå, om dere forstår hva jeg mener? Legg litt fyll ytterst på foliopapiret (legg det på langs, og ikke for mye fyll)

2. Brett den ene kanten over

3.  Brett inn kantene

4. Rull stramt inn til den siste kanten. Lim tuppen med litt vann. 

 

Så er det bare til å frityrsteke de i ca. 5 minutter. Dette kan også gjøres i en wokpanne med å varme opp all oljen og hive nedi vårrullene (vær veldig forsiktig med dette!). Det går også an å steke de i ovnen, men det gir ikke den helt samme sprøheten.

 

Helt utrolig godt, og mye lettere enn man skulle trodd! Server gjerne sammen med litt ris!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 19 år. Elsker å lage mat! Her finner dere oppskriftene mine. Les også bloggen min: thalesunniva.blogg.no bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av






hits